pátek 2. dubna 2010

Ach ty hormony

Za prvé svého přítele miluji a nikdy bych mu neublížila. Ale někdy se moje myšlenky toulají úplně do jiných končin. Moje představy a fantazie jsou tak bujné, až mě překvapuje, že jsem se z toho nezbláznila. Můj primitivní ženský chtíč, má jasnou představu a tou je vysoký, charizmatický, se širokými rameny a ostrými rysi ve tváři a aby to nebylo málo tak je exotického vzhledu, samozřejmě muž. Nejhorší na tom je, že jsem svou imaginární figurkou úplně posedlá a to tak, že i po ulicích koukám na muže jestli mu náhodou není nějaký podobný, naštěstí NE. Asi se mi všichni "naši" muži zdají příliš obyčejní, málo urostlí, vzhledově nudní. A to jsem si o nich prosím nikdy nemyslela naopak. Tak že pokud to nějaký český muž bude číst tak se předem omlouvám, tento primivitismus svádím na hormony a jaro. A pokud by to náhodu četla nějaká žena, napište, že to tak necítím sama, opravdu bych to potřebovala slyšet.:)

3 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Víš co,podle mě člověk chce vždycky to co zrovna nemá.A Stejně až by jsi toho svýho exotickýho frajera našla tak bys toužila po tom obyčejným chlapovi.Ale jinak je to normální snít o nemožným :-)))A nejsi sama:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Jj to mas asi pravdu, myslim si, že je to neco jako priroda, která ti řika, ted je ten správnej cas na plozeni, najdi si nejakyho poradnyho samce a udelej si par mladat :))))))))))))))

    OdpovědětVymazat