středa 9. května 2012

Ležerní Caroll

Tato francouzská značka, se ke mě dostala náhodou a to tak, že moje maminka, která jela do Francie zpívat, dostala peníze na to, aby mi koupila nějaké francouzské hadříky.  Po jejím příjezdu domů na mě z kufru vykoukly překrásné lososové šatičky, nedalo mě to a začala jsem brouzdat po internetu a hledat něco zajímavého o této značce, bohužel jejich značka je nejspíše ve výstavbě, alespoň jsem Vám stáhla některé kousky pro jaro/léto 2012, které mě opravdu nadchly.............


Tyto krásné bílé šatičky, mám v lososové barvě, šaty jsou dělány z příjemného materiály a propracované do nejmenšího detailu.

Tady mě zaujala ta sexy ležérnost, líbí se mi jednoduchá halenka zavázaná kolem krku, podle mě úžasný modýlek do práce a rovnou na párty.

Tomuto modelu vévodí krásné lososové kalhoty, doplňuje ho jednoduché triko s obrázkem, vše usměrňuje krásné sako jemně růžové barvy, ale nejvíce zaujmou "drsňácké" náramky, model vypadá úplně jinak, s tímto doplňkem. Na druhém obrázku obdobný model, tentokráte v zeleno-šedém.






4 komentáře:

  1. Wini, Tvoje maminka zpívá? A takhle světově jo? No tak to už chápu, že máš takovej mezinárodní styl:-).

    Kousky jsou krásné, jen mi tam chybí nějaké divoké barvičky:-D

    OdpovědětVymazat
  2. ja ti nejake vyrobim :)))), a ver ze ty saty v te lososove jsou divoke dost :))).
    Jj zpívá ve sboru v Lumíru a v Mátlově akademickém sboru

    OdpovědětVymazat
  3. Jů, Wini, to je úžasný, že tvoje maminka zpívala ve Francii. Musím u té svojí taky zjistit, jestli náááhodou krásně nezpívá (ale myslím, že ne) ;-)).
    Lososová, bílá, krémová, čokoládově hnědá - miluju tyhle barvičky a kousky z fotek jsou parádní! Toužím, toužím! ;-)
    P.S. Wini, odpovídám na tvůj milý dotaz u mě na blogu. To víš, nikdy bych neodmítla nabídku pohlednic. Jestli ještě platí, tak pískám radostí...Můžeš mi, prosím, kdyžtak napsat na lucinkamala@seznam.cz?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasne ze muzu pohledam co doma mam a poslu staci napsat adresu na winiremy@seznam.cz

      Vymazat