pátek 18. května 2012

Jak jsem hledala B.B.

Bylo to osudové setkání, spala jsem u své velmi dobré kamarádky a jelikož si s sebou nikdy neberu tuby s krémem, ale jen vzorečky, bylo na malér zaděláno. Večer po odlíčení, sáhnu po jednom z těchto vzorečku a jelikož si nikdy nečtu co na sebe patlám byla jsem najednou neMILE překvapená, když se můj obličej vyhladil, rozzářil a samozřejmě se zamaskovali všechny nedostatky - "Zázračný krém", to bylo první co mě napadlo, avšak při pohledu na mé ruce, bylo jasné že to je sice zázrak, ale v podobě make-upu. Prázdný vzorek jsem si sice schovala, ale dodnes nevím kam. A tak začalo moje hledání. Nevěděla jsem pořádně co hledám, jediné co jsem si pamatovala byla barva krému na vzorku. Hledala jsem - na internetu přímo na stránkách Estee Lauder, NENAŠLA jsem nic - na Aukru jsem jako pilná včelka hledala skoro den co den - a nakonec jsem listovala i časopisy - a pak se to stalo našla jsem to, mé oči viděli to krásné velké B.B. Krém.
To jsem ale netušila, že to všechno začne nanovo: - tentokrát jsem začala v parfumerii Dougles, tak nevím zda jsem byla tak neuvěřitelně slepá, ale nenašla jsem tam nic - hodinu hledala na internetu, ale našla jsem tam "JEN" recenze, nebo oblíbenou větu všech internetových prodejen s kosmetiko " Zrovna není skladem"
Po půl roce marného hledání se na mě usmálo štěstí, shodou okolností na Aukru, neváhala jsem a hned jsem objednávala a čekala nervózně jako Bobik, než mi TO konečně přijde domů.
Úžasná vůně, melounové žvýkačky, konzistence, rozzářená pleť bez chybičky a hlavně žádná vysušená místa - na něž jsem bohužel trpěla.

9 komentářů:

  1. To zní jak šťastné shledání z červené knihovny :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je skutku báječný příběh! :D:)
    Zvu tě na moji giveaway! :) http://fashioncosmetics1.blogspot.com/2012/05/1-velka-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Prej...čekala na ně jako bobik, to mě dostalo:-)
    Gratuluji tedy k prima úlovku, si si opravdu musela počkat, že? Ale teď už Tě čekají jen samé krásné a rozzářené dny:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ho ted vsude nosim s sebou, jeste by stacilo abych ho nekde ztratila a mohla bych psat pribeh : Jak jsem hledala BB 2. :)

      Vymazat
  4. Tak tuhle LOVE STORY si přečtu ještě jednou, až bude pršet ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je skvělý příběh, ještě že má šťastný konec :-) :-D

    OdpovědětVymazat