pondělí 14. února 2011

Cirque de Glace

Už jste někdy sledovali film na americkém programu? Každých 10 minut je tam 20ti minutová reklama. Lední show byla taková zábavná reklama s nudným filmem.
Ale teď vážně. Nikdy nedávejte na ukázky, v originálu můžete být nemile překvapeni. Celé to bylo nemastné, neslané, nedotažené, polovičaté, nezachránila to ani v celku vydařená akrobacie, která Vás napoprvé nadchne, napodruhé si říkáte, že jste to už viděli v minulém vstupu a napotřetí zíváte nudou. To vše je doplněno plytkým popojížděním podivně máchajících lidí obohaceno o nějaký ten krasobruslařský skok, nutno podotknout, že bez pádů.
Sečteno - podtrženo = byli to zbytečně vyhozené peníze, za něco co můžu vidět v televizi.

4 komentáře:

  1. měla jsem v plánu na tuhle show jet, ale bohužek se mi to krylo s neodkladnými povinnostmi. Z ukázek to vypadá opravdu úžasně, ale zároveň je mi jasné, že minuta a půl ukázky toho nejlepšího je něco jiného než dvouhodinové vystoupení.

    OdpovědětVymazat
  2. JJ bohužel ani tam vše nebylo tak jak v těch ukázkách, jak jsem řekla bylo to polovičaté, některé ty scény nebyli tak jako na videu

    OdpovědětVymazat
  3. tak vidis, jeste ze jsem si tohle precetla, mela jsem uplne obracena ocekavani. a ohledne tech reklam mas stoprocentne pravdu!

    OdpovědětVymazat
  4. Juli to jsem měla taky, neřikám, že některé ty akrobatické kousky nebyli špatny, ale když je vidíš v tom představení cca 2x až 3x tak tě to pak fakt nudí, na co bych teda chtěla jít tak je Sluneční cirkus

    OdpovědětVymazat