úterý 31. srpna 2010

Královský dvůr

Princezna z vesmíru



Dvůr Jindřicha VIII.



Pohádkový svět

středa 25. srpna 2010

Styl a Kabo

Letošní ročník, přinesl milé překvapení, na přehlídkovém mole se totiž objevily ženy plnějších tvarů. Doposud byl modeling výsadou velmi hubených dívek, plnější tvary se vyskytovali jen zřídka kdy, např. u FORDA. U nás, ale doposud převládal názor, že na molo patří ženy se štíhlou postavou. Návrháři to omlouvali tím, že jejich modely na nich lépe vypadají, jak je tedy možné, že i u nás se stal takový převrat? je to díky vysoké poptávce po střizích, které lichotí plnějším tvarům.
Myslím si, že namyslet model pro štíhlou ženu je jednoduší, než pro tu jež má pár kilo navíc, pro návrháře to je velká výzva........



pondělí 23. srpna 2010

středa 18. srpna 2010

Guess by Marciano

Při vyslovení slova "ženskost" se mi záhy vybavý Guess, reklamy na nichž modelky vypadají jak z 60 let minulého století, jejichž těla obepínají šaty z luxusních látek na nohou mají vysoké podpatky a to vše je stylizované do černobíla













Ukázka reklamy pro zimu 2009, nemůžu se dočkat na zimu 2010/2011

neděle 8. srpna 2010

SaSaZu


Restaurace Sasazu situovaná do příjemné červené barvy, kde dominují veliké dřevěné lustry a sochy v exotickém stylu. Restaurace je navíc spojená s disco, tak ze večer stačí jen otevřít vrata a máte spojen taneční parket s pohoštěním.
Pokud jde o obsluhu, tak ta byla naprosto dokonalá, profesionální přístup, milé chování a hlavně přehled o tom co, jak a s čím se jí. Po objednání nám byli doneseny teplé ručníky napuštěné ve vonné silici, do kterých jsme si umyli ruce........
Jako první chod jsem si dala lososovo-tuňákové sushi v mořské řase a kari, dále mi byl přinesen humrový salát v kokosové omáčce (Někteří z nás měli i tři chody, ale mě bohatě stačili dva)
Jídlo jsem zapila dvěma kalíšky Sake, s hruškovou šťávou a se šťávou z líčí.Jako sladkou tečku jsem si dala sezamový krém.
Škála chutí u těchto druhů jídla je od těch nejemnějších až po nejostřejší v jednom soustě, což ovšem nemohou ocenit ti jež mají chutě zkažené "blafy". Což je spolu s cennou taková nevýhoda.

SaSaZu restaurant is situated in a nice red color, which is dominated by large wooden statues and chandeliers in the exotic style. The restaurant is also associated with disco and the night Just open the door and you are connected to the dance floor with refreshments.
Regarding the operation, so that was absolutely perfect, professional attitude, behavior, and especially nice overview of what, how and what of it. After we have fetched order warm towels soaked in essential oils, to which we have washed your hands ........
As the first course I order salmon-tuna sushi in seaweed and curry, then I was brought lobster salad in coconut sauce (Some of us even three courses, but I was more than enough of two)
Eating two cups I drink Sake, with pear juice and the juice of litchi. Then Sweet I put sesame cream.
The range of flavors in these types of food from those the most fine to the sharpest in a single bite, which does not reward those who have bad taste "crap". Which is a pole with such a valuable handicap.