čtvrtek 3. června 2010

Pohodička

Poslední týdny byly trochu hektické, zkoušky mi daly a ještě dávají trochu zabrat. Přede mnou se ale pomalu rýsují krasné 3 měsíce nic nedělání, dovolených a brigád.
Zajímalo by mě jak trávíte prázdniny vy............

Minulou sobotu jsem navštívila v koncert Brněnského akademického sboru a Mátlova akademického sboru. Sice na tento tento typ hudby moc nejsem, ale jako hodná dcera jsem šla podpořit svoji mámu, která zpívá u Mátla. Abych na to nebyla sama vzala jsem s sebou svou nejlepší kamarádku, která umí udělat i z nudy, představení století (hlavně svými průpovídkami), ale nemohu říct, že jsem se nudila celou dobu, druhá polovina mě nadchla, celým sálem se rozeznívaly a proplétaly hlasy, dva klavíry, bubny a šlo vidět, že si to zpěváci užívají a nejen to umí strhnout i dav.

Po koncertě následovala "žranice" což byla příjemná tečka za stráveným večerem, domů jsme odcházeli až po půlnoci, unavení, ale příjemně naladění

Jelikož jsem absolutně nemožná a do foťáku jsem si nepořídila baterky, tak že samozřejmě žádný fotky nemám...........

Last Saturday I attended a concert at the Brno Academic Choir and Matl Academic choir. Although this type of music that much, but, like a good daughter, I went to support my mom, who sings at prestigious events. I was not alone in that I took with her best friend who can do it from boredom, the performance of the century (especially her sayings), but I can not say I was bored all the time, the other half of me was fascinated by the entire room with intertwined voices , two pianos, drums, and it was obvious that the singers are taking it and only it can tear down the crowd.

4 komentáře:

  1. To zní zajímavě!

    (Akorát malá poznámka pod čarou - pozor na gramatiku!;-)

    OdpovědětVymazat
  2. jj ja vim ta moje anglina je absolutne katastrofalni, dekuju :) zkusim si na to dat pozor :))

    OdpovědětVymazat
  3. angličtina je naprosto v pohodě, nikdo nejsme dokonalí:) Myslím češtinu!

    To je ale jen detail, jinak máš moc hezký blog:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Aha tak to se stydím :)))), ach ten "čestin" :))
    Děkuju.........

    OdpovědětVymazat